Foto: Posnetek zaslona

Vladni odlok s katerim je od sobote prepovedana strežba hrane in pijače na stojnicah, izjema je le pečen kostanj, je dvignil veliko prahu tako med posamezniki, ki so si zaželeli kuhanega vina in čevapčičev na stojnicah v Ljubljani, kot tudi samimi ponudniki pijače.

Zaradi “vika in krika o zalogah, stroških in problemom, kam z vsem tem nabavljenim vinom,” je lastnik Eco Resorta Matjaž Zorman samoiniciativno ponudil odkup zalog od najemnikov stojnic. Edini pogoj za odkup je bil predložitev računa in vino primerne kakovosti. “Niti ene same ponudbe za odkup s strani najemnikov ljubljanskih stojnic nisem prejel,” je v sporočilu za Nova24TV navedel Zorman. 

Po Zormanovem mnenju je vse skupaj politično motivirano, sam meni, da določeni ustvarjajo vzdušje proti vladi in ukrepom. Zorman pri tem opozarja, da so o njegovi ponudbi poročali tako na Planet TV, njegova objava na Facebooku pa je presegla 120 delitev, kar kaže, da je dosegla dobršen krog ljudi. Vseeno ni s strani “prizadetih” gostincev nikogar, ki bi bil pripravljen sprejeti Zormanovo ponudbo.

Preberite tudi:

(Video) Dogajanje v središču Ljubljane: Je Jankoviću popolnoma vseeno za zdravje ljudi?

U. C.