Foto: Facebook

Božični čas je čas, ko širimo ljubezen in toplino, ko drug drugemu zaželimo radosti, ljubezni in miru. Žal pa v Sloveniji niso vsi takšnega menja.

Sovražno voščilo, ki so si ga privoščili v Zvezi borcev

Voščilo, ki so si ga privoščili v Združenju borcev oziroma njeni podružnici v Savskem naselju je najmanj zavržno. Namesto “Blagoslovljen” ali “Vesel Božič” je Janez Stariha, predsednik borčevske podružnice in mestni svetnik MOL, zaželel “Smrt janšizmu!”. Pri tem gre še za eno izmed groženj politiku in več kot 200 tisoč volivcem, ki jih tožilstvo ni preganjalo.

Foto: Facebook (posnetek zaslona)

Zapis Združenja borcev jasno kaže na to, da nikakor niso zmožni preseči revolucionarnega sovraštva, ob tem pa zlorabljajo celo božično drevo, ki je simbol življenja. Radio Ognjišče: “Božično drevo je simbol življenja in upanja, ki je povsod po svetu okrašen z okraski in lučmi. Okraski kažejo na pomen Jezusovega rojstva.”

Janez Stariha, levičarski skrajnež, je znan po številnih sovražnih izjavah in si je nabral že celo kartoteko skrajno zavržnih in do drugače mislečih sovražnih izjav, ki imajo vse elemente sovražnega govora.

Preberite tudi: 

Sprevrženi mestni svetnik MOL, ki ženske označuje za kuzle in klerofašistke, dobil mesto predsednika…