Vir: Facebook

Medtem, ko se ob zaskrbljujočih epidemioloških podatkih, vlada z ukrepi trudi zamejiti širjenje korona virusa, se lahko upravičeno vprašamo kakšne vrednote ima nekdo, ki je pripravljen svoj politični aktivizem postaviti pred zdravje in življenje soljudi in ki je povrhu vsega celo zdravnik.

Vir: Facebook

Vidna članica stranke SD dr. Brigita Skele Savič, ki je dejavno vpeta v aparat protivladnega aktivizma, na Twitter profilu tokrat javno poziva h kršitvi ukrepov z udeležbo na nezakonitem protestu v petek, 12. novembra.

“Gremo! Ohranimo ustavo, človekove pravice, dostojanstvo!” V SD torej ponovno povsem javno pozivajo h kršitvi ukrepov z udeležbo na nezakonitem protestu v petek, 12. novembra.

Redna profesorica na fakulteti za zdravstvo dr. Brigita Skela Savič, ob aktualnih zaskrbljujočih epidemioloških razmerah poziva na množične dogodke, ki poslabšujejo že tako katastrofalno stanje, saj doprinašajo k polnjenju intenzivnih oddelkov, krematorijskih celic in mrliških vežic.

Najmlajši bolnik, ki potrebuje intenzivno zdravljenje, je star 28 let, najmlajši bolnik na navadnem oddelku pa je star 20 let.

Preberite tudi:

Šokantni podatki NIJZ! Kako se je virus širil?

T. C.