Foto: PU Ljubljana

Ljubljanski prometni policisti še vedno preiskujejo vse okoliščine prometne nesreče, ki se je zgodila torek, 8. 11. 2022, nekaj pred 21. uro na Šmartinski cesti v Ljubljani v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesarka.

Po doslej znanih podatkih je kolesarka pravilno osvetljena vozila v smeri proti naselju Šmartno, ko je v isti smeri pripeljal neznani voznik osebnega vozila in trčil v njo in po trčenju, ne da bi ustavil, odpeljal naprej. Kolesarka se je v nesreči lažje poškodovala.

Policisti zaradi razjasnitev okoliščin iščejo voznika osebnega vozila znamke BMW, temno sive barve.

Vse, ki bi kaj vedeli o nesreči policisti naprošajo, da pokličejo na številko 113, ali Postajo prometne policije Ljubljana, na številko 01 583 88 20. Hkrati pozivajo voznika, udeleženega v prometni nesreči, da pokliče na eno izmed podanih številk, ali se zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, Ljubljana.

“O tem smo javnost že obvestili 9. 11. 2022. Ker z dosedanjim zbiranjem obvestil okoliščine prometne nesreče še niso pojasnjene, prosimo za ponovno objavo poziva javnosti”, so še zapisali policisti PU Ljubljana. 

Tragično: Po nesreči v trampolinskem parku akrobat umrl v bolnišnici

T. C.