Foto: Facebook

Po tem ko je podpredsednica stranke SD Dominika Švarc Pipan na državnozborskih volitvah doživela katastrofalen rezultat, prejela je le 759 glasov volivk in volivcev, bo kot kaže vseeno nagrajena.

Slab volilni rezultat stranke SD vladi Roberta Goloba očitno ne predstavlja nobene ovire, da se Švarc Pipanova ne bi zavihtela še višje in to kar do ministrskega stolčka na pravosodnem ministrstvu, ki si ga je močno želela.

Veličina ljudi se kaže v odnosu

Dominika Švarc Pipan, ki se je v preteklosti nemalokrat pohvalila s svojimi poklicnimi oziroma profesionalnimi izkušnjami, tudi na mednarodnem nivoju, s svojim arogantnim vedenjem dokazuje, da ima lahko nekdo za sabo veliko uspehov, še vedno pa ostane “mali človek”.

Spomnimo, kako je Švarc Pipanova, v politični kampanji ob srečanju s predsednikom vlade Janezom Janško, ko ji je ta ponudil roko, le to prevzetno odklonila rokovanje.

Na namigovanja, da bo nova ministrica za pravosodje postala Dominika Švarc Pipan, so se odzvali Bosanski mediji. Po poročanju ostalih slovenskih medijev je Dominika Švarc Pipan po končanem pripravništvu na tožilstvu v Haagu namreč branila srbska klavca Radovana Karadžića in Momčila Krajišnika.

Tako pa se je Švarc Pipanova izkazala v oddaji Milijonar. 

Preberite tudi: 

(Video) Nizkotno! Takšen je bonton vidne predstavnice stranke SD

T. C.