Foto: Posnetek zaslona

V zadnjih dneh Slovenijo pretresa afera v zvezi z domnevnimi spolnimi in finančnimi zlorabami vidnega kulturnika Dušana Josipa Smodeja iz Novega mesta. Vse to naj bi se leta dogajalo na zabavah kulturnika Dušana Smodeja v Fotopubu.

Da so na zabavah uživali mamila in zlorabljali dekleta, trdi tudi neimenovana ženska, ki je spregovorila za TV Slovenija. »Jaz sploh še nisem bila na ljubljanski sceni, ko sem že vedela za vse te GHB-zabave, da so punce mladoletne, posiljene, tam privezane na radiatorje,« je za 24ur dejala neka ženska, druga pa: »V Ljubljani so vsi s privolitvijo tam, zato ima tudi Dušan toliko prijateljev in zaščitnikov. Ker je dobavitelj droge vsem.«  Kot je znano, je Smodej vse tovrstne obtožbe že zanikal, pišejo Slovenske novice. 

Minister Luka Mesec ujet pred Fotopubom

Minister Luka Mesec je pred dnevi zanikal povezavo s Smodejem ostro zanikal in celo grozil s tožbami “zaradi klevet”, a so ga lani ujeli pred Fotopubom na odprtju razstave pred dnevi preminulega Romana Uranjeka.

To dokazujeta tudi posnetka na twitterju. Na prvem gre po stopnicah v razstavni prostor, na drugem pa pred poslopjem klepeta z gosti.

Preberite tudi: 

Tako se je zlagal koordinator Levice Luka Mesec