Foto: Twitter

Na soočenju ponovno najbolj prepričal Janez Janša

Kljub velikonočnemu ponedeljku smo na POP TV lahko spremljali predvolilno soočenje. Teme, ki so bile v ospredju so bile gospodarstvo, plače, nepremičnine in davki. Zato ni presenetljivo, da je gledalce in gledalke najbolj prepričal prvak Slovenske demokratske stranke, Janez Janša ki ima na omenjenih področjih največ dosežkov in vsebinskega programa. Slovenija je pod njegovim vodstvom dosegla 8,1 % gospodarsko rast in presegla vse napovedi. Kljub številnim očitkom so bili njegovi odgovori argumentirani hkrati pa mu je uspelo predstaviti tudi program, ki ga ima njegova stranka.  

Na soočenju so sodelovali tudi Matej Tonin (NSi), Luka Mesec (Levica), Tanja Fajon (SD), mag. Alenka Bratušek, (SAB) Zdravko Počivalšek (Povežimo Slovenijo), Marjan Šarec (LMŠ) in Robert Golob (Svoboda), ki je soočenje zaradi okužbe s covidom-19 spremljal od doma.

Številni komentarji na družbenih omrežjih nakazujejo tudi na to, da Robert Golob (Svoboda) okužbo izrablja zaradi slabih nastopov na soočenjih. Zato so ga številni pozvali da javno opravi tudi PCR test.

Preberite tudi:

Golobove zgodbe kot iz scenarija znanstvenofantastičnega filma

U. C.