Foto: Posnetek zaslona

Če bo izvoljena, sicer upam, da do tega ne bo prišlo, bo poudarjala, kako se bori za javno zdravstvo in ima ničelno toleranco do korupcije. Ampak ona je tam, kjer se ji izplača,” je že pred časom v intervjuju za Svet24 povedal kirurg Erik Brecelj.

Kirurg dr. Erik Brecelj, znan po večkratnem razkrivanju spornih poslov v zdravstvu, je v intervju za Svet24 dejal, da v predsedniški tekmi Nataši Pirc Musar ne zaupa, saj naj bi mu svoj pravi obraz razkrila, ko mu je pošiljala “grozilna pisma in dobesedno grozila, da bo ukrepala proti meni”, ko je skušal opozoriti na kriminal in korupcijo v zdravstvu. 

“Če bo izvoljena, pa bo poudarjala, kako se bori za zdravstvo in da ima ničelno toleranco do korupcije. Ampak ona je tam, kjer se ji splača.” Poudaril je še, da upa, da Pirc Musarjeva ne bo izvoljena za predsednico Republike Slovenije. Dodal je še, da ima “moralo po potrebi” in da se mu zdi sramotno, da je njeno kandidaturo podprl Milan Kučan. “Moje mnenje je sicer, da je treba to funkcijo ukiniti, če bo na to mesto izvoljena ona,” je povedal za Svet24.

Kandidatka za predsednico države Nataša Pirc Musar je kandidatka z največ aferami v zgodovini Sloveniji.  Tu pa so tudi sumljivi posli njenega moža, finančni tokovi v davčnih oazah in tako dalje.

O neprimernosti kandidatke Nataše Pirc Musar za predsednico države je spregovoril doktor Erik Brecelj.  V Tarči je poudaril, da Pirc Musar ni primerna kandidatka, saj da imata z možem podjetja v davčnih oazah. “Tam, kjer ponikne denar, tega denarja niso dobili slovenski davkoplačevalci … Najbrž na svetu ni človeka, ki bi imel podjetje v davčni oazi in bi se imel za moralno avtoriteto, na Islandiji je predsednik vlade odstopil, ko so odkrili, da imata z ženo podjetja v davčnih oazah,” je povedal Brecelj in dodal, da ga je Pirc Musar kot odvetnica “napadala”.

Neverjetno! Pirc Musarjeva se je pripravljena opravičit, vendar šele…

T. C.