Kandidatka za predsednico republike Nataša Pirc Musar (Vir: zajem zaslona, Twitter)

Predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar je v intervjuju za Siol izjavila, da je “kupovanje medijskega miru in plačevanje medijskega napada na drugače misleče nekaj, kar prakticirajo Požareport, Nova24TV in zdaj tudi Reporter in Necenzurirano.”

Pirc Musarjeva se je pripravljena opravičiti šele po volitvah

Nova24TV je od Musarjeve upravičeno zahtevala opravičilo, kar dokazuje dejstvo, da se je Pirc Musarjeva pripravljena opravičiti, vendar šele po predsedniških volitvah.

“Ga. Pirc Musar se je za svoje izrečeno mnenje, sicer podano v okviru političnega diskurza, vašima strankama pripravljena opravičiti in svojo tozadevno izjavo preklicati ter tako na miren način rešiti nastalo situacijo. Vljudno pa vas prosimo, da nam sporočite, ali bi bili pripravljeni njeno pisno opravičilo in preklic izjave sprejeti po zaključenih predsedniških volitvah,” so zapisali v elektronskem sporočilu iz Odvetniške družbe Pirc Musar & Lemut Strle o.p., d. o. o.

Pirc Musarjeva je s svojim sporočilom je potrdila ne le, da so bile njene izjave oziroma klevete neresnične in nezakonite, hkrati je dokazala, da je bila pripravljena javno oblatiti medij, da bi dosegla svoj cilj, pa četudi na osnovi laži, piše Nova24TV. 

(Foto) Poglejte kaj je na Twitterju zapisala predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar

T. C.