Vir: Gasilska brigada Ljubljana (Facebook)

Ljubljanski policisti poročajo o požaru večjega skladišča oziroma gospodarskega prostora na Plemljevi ulici v Ljubljani. 

Policisti so bili danes, nekaj po 4. uri obveščeni o požaru večjega skladišča oziroma gospodarskega prostora na Plemljevi ulici v Ljubljani, v katerem po prvih podatkih ni bilo oseb. Policisti so kraj zavarovali in zbirajo obvestila. Gre za požar večjega obsega zaradi česar se je dim razširil na širše območje. Na kraju posredujejo gasilci in gašenje  še poteka.

Okoliški stanovalci naj ostanejo v zaprtih stanovanjih

Vse okoliške stanovalce policisti naprošajo naj ostanejo v zaprtih stanovanjih in naj ne odpirajo oken. “Vse prosimo, da ne ovirajo dela intervencijskih služb in naj se po nepotrebnem ne zadržujejo v bližini požara. Na gorenjski avtocesti in okoliških ulicah je promet oviran, voznike pozivamo naj prilagodijo hitrost vožnje. Zaradi požara je ustavljen železniški promet na povezavi proti Gorenjski,” sporočajo s PU Ljubljana.

Informacijo o požaru bodo policisti dopolnili, ko bodo na kraju vzpostavljeni ustrezni pogoji, bodo kriminalisti pričeli z ogledom in ugotavljanjem vzroka požara.

Vir: Gasilska brigada Ljubljana (Facebook)
Vir: Gasilska brigada Ljubljana (Facebook)

Prav tako o silovitem požaru poroča Gasilska brigada Ljubljana. Kot so zapisali na svoji Facebook strani so razmere zelo zahtevne, akcija gašenja pa je v polnem teku. Na delu je več kot 150 gasilcev, ki se borijo z ognjem.

T. C.