Umrl voznik prometne nesreče, ki se je zgodila na Zaloški cesti v Ljubljani. Neuradno naj bi šlo za 15 letnega mladeniča iz Ljubljane, ki je imel hude poškodbe glave in bil v komi. 

Spomnimo, da se je v soboto okoli 1. ure zjutraj na Zaloški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v betonsko ograjo. Pri tem se je huje telesno poškodoval.

Ob tem nas je takrat policija obvestila tudi, da je bil z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, vendar da njegovo življenje ni ogroženo.  V postopku je bilo ugotovljeno da je vozil neregistrirano vozilo, brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Danes pa so nas obvestili, da je včeraj  zaradi poškodb po prometni nesreči, ki se je zgodila 21. 10. 2023, okoli 1. ure na Zaloški cesti v Ljubljani, umrl mladoletni voznik vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom trčil v betonsko ograjo. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih o vseh okoliščinah nesreče obvestili pristojno državno tožilstvo.

Spletno uredništvo