Foto: Slika je simbolična

Po družbenem omrežju Facebook je zaokrožil opozorilni zapis zaskrbljene Slovenke, ki pravi, da je neki moški njeno nečakinjo vabil v bel kombi.

Kot je zapisala se je dogodek zgodil v ponedeljek, ko se je deklica vračala iz šole. Pred njo naj bi na pločnik zapeljal bel kombi, voznik pa naj bi jo vabil v vozilo. Vse skupaj se je dogajalo 20 metrov od domače hiše, zato naj bi deklica pobegnila domov.

Prestrašeno dekle naj bi zbežalo po ulici in se ji, razen šoka, ni zgodilo nič. Podana naj bi bila že prijava na policijo

Na murskosoboški policijski upravi so za Slovenske novice pojasnili, da jih je v torek ob 10.30 občanka obvestila, da je otroka na cesti v bližini Murske Sobote v ponedeljek okrog 14. ure neznanec ogovoril in vabil v vozilo.

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je omenjenega dne otrok po pločniku potiskal kolo. Malo pred domom otroka naj bi na pločnik zapeljal bel kombi. Neznan moški je iz vozila, skozi spuščeno steklo, s kretnjo roke nakazal, naj pride bliže. Govoril ni ničesar. Otrok je s kraja zbežal.

Preberite tudi:

(Foto) Kriminalisti pri 23- in 44-letniku našli večje količine heroina, kokaina in prepovedane snovi v športu

U. C.