Slika je simbolična

Ljubljanski policisti iščejo roparja, ki je v četrtek na območju Dunajske ceste v Ljubljani oropal eno izmed denarnih ustanov.

V četrtek, okoli 13.30, so bili policisti obveščeni o dogodku na območju Dunajske ceste v Ljubljani, kjer je do sedaj neznani osumljenec vstopil v eno izmed denarnih ustanov, ter od zaposlenih zahteval denar.

Potem ko je odtujil nekaj sto evrov gotovine, je peš pobegnil s kraja. Po do sedaj znanih podatkih osumljenec v dogodku ni uporabljal nevarnih predmetov, prav tako pri tem ni bil nihče poškodovan.

Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil za in preverjanjem vseh okoliščin ter izvajajo aktivnosti za izsleditev osumljenca.

Policisti pozivajo vse, ki bi kaj vedeli o dogodku, da o tem obvestijo policijo na številko 113, najbližjo enoto policije, lahko tudi anonimno na številko 080 1200.

Opis osumljenca
Moški visok okoli 190 cm, svetlih oči, suhe postave, oblečen v črne dolge hlače – trenirko, črn pulover. Nosil je črno volneno kapo in modro kirurško masko.

Preberite tudi

Roparji v središču Ljubljane slekli moškega in mu pobrali oblačila

T. C.