Foto: Facebook

Poslanci stranke SDS so bili v času vlade Janeza Janše večkrat tarča ustrahovanj in groženj, ki pa se kljub temu, da je prišla “svoboda” nadaljujejo in celo stopnjujejo.

Spomnimo, da je bil pretekli teden od odhodu iz parlamenta žaljivk deležen poslanec Dejan Kaloh. Grozilno pismo ob katerem človeku zaledeni kri pa je tokrat prispelo na naslov poslanke SDS Anje Bah Žibert.

“Jaz iščem Šarčevo puško po vseh njivah s koruzo, pa je do danes še nisem našla, da bi te prišla ustrelit. Pridemo z vilami in krampi na SDS, če se takoj ne poberete iz parlamenta. Sedaj imamo Svobodo,” je zapisano v pismu.

“Bralka Reporterja bi me likvidirala, ker je sedaj Svoboda. “Pazi na svoje misli, ker postanejo tvoje besede. Pazi na svoje besede, ker postanejo tvoja dejanja.” …..”, je na družbenem omrežju zapisala poslanka Bah Žibertova in delila prejeto pismo. 

Iz pisma razvidno je avtorica le tega volivka Roberta Goloba in bralka revije Reporter. “Prosim, kupi si Reporter, upam, da imaš 3,60 evra in malo čitaj, če znaš,” je zapisala v začetku pisma. 

Vir: Facebook

Preberite tudi: 

Jelka Godec poslance Levice pozvala: “Predlagam, da se po seji DZ sprehodite z mano…

U. C.