Novopečena ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh se težko sooča z nasprotujočimi mnenji, saj na Twitterju blokira vsakega kritičnega uporabnika.

Ministrica je s svojimi dejanji nenamerno zagnala spletno umetniško gibanje s šaljivim imenom MEE TOO. Ker ministrica neusmiljeno blokira vsakega kritika, se je neki spletni uporabnik z nadimkom “brutusReloaded” odločil ustvariti umetniško gibanje, ki ga je šaljivo poimenoval “MEE TOO” (tudi jaz), kot očitno zbadljivko radikalnim levičarjem.

“Najlepša hvala za sodelovanje pri mojem umetniškem projektu/inštalaciji MEE TOO – Emilija Stojmenova Duh me je blokirala. Tole je rezultat po pol ure. Pošljite mi screenshote (posnetke zaslona), da bo lepljenka čim večja,” je v objavi zapisal brutusReloaded.

Pod objavo so se zvrstili tudi drugi komentatorji, ki so šele zdaj opazili, da jih je ministrica blokirala. Očitno kar preventivno, da si ne bi drznili komentirati njenih oznanil.

Uporabnik Roman se je na primer vprašal, “le čemu bi bil jaz izjema?“

Rok Jurjec pa je ministričino blokado komentiral: “Že zdavnaj, pa nisem niti enkrat nič komentiral pri njej ali jo označil.”

Preberite tudi: 

(Video) Posnetek zaradi katerega se Golobu smeji Evropa

U. C.