Foto: Družbena omrežja

Golobovo vlado pretresa nova spolna afera. Medtem ko se še vedno ni ohladila seks afera Smodej, tesneje povezana z miljejem Levice, so na dan prišle informacije, da je posilstva mladoletnice osumljen nekdanji partner Faile Pašić Bišić, vidne članice Gibanja Svoboda, ki se je ob njej pojavil tudi na strankarskem dogodku.

Robert Golob je po zmagi Gibanja Svoboda na državnozborskih volitvah dejal, da ljudje plešejo, z njimi pa je plesal tudi Mustafa Alnajjar, ki je v sodni preiskavi zaradi utemeljenega suma posilstva mladoletnice. Po poročanju Reporterja naj bi v vodstvu stranke za kazenski postopek zoper njega vedeli.

Tudi Alnajjar, po rodu Palestinec (kolega Jaše Jenulla – skupaj sta vodila/organizirala protest; Alnajjar je bil v strankinem volilnem štabu na dan povolilnega slavja), čeprav so bi bili z njegovim deliktom v stranki menda že seznanjeni! Pašič Bišićevi, ki je delala v volilnem štabu, pa so Golobovi ponudili zaposlitev. Posebej škandalozno pa je to, da je obdolženi ves čas na svobodi. Tožilka Alenka Jesenko zanj ni odredila pripora. Posilstvo pa naj bi se sicer zgodilo kar zraven prostorov Pašićeve v Ljubljani, piše Nova24TV.

To je Golobova članica volilnega štaba, ki je zavita v hidžab in bogato služi z državo: Na Twitterju završalo

U. C.