Vir: Twitter

Čeprav smo še vedno sredi epidemije se levičarski protestniki ne dajo motiti, ponovno so se zbrali na Trgu republike. Tokratni protest je bil posvečen kritiki ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška in ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa.

Na protestu prisotna tudi znana akterja protestov

Na protestu je bilo opaziti tudi raperja Zlatka in sina vrhovnega državnega tožilca Jaša Jenulla.

Jenull je na protestu javno prebral imena poslancev SMC in DeSUS in zatrdil naslednje: “V ponedeljek bo v tej zgradbi potekala konstruktivna nezaupnica in takrat bo ključnih 13 ljudi, trinajst posameznikov s svojimi računicami bo odločalo o naši prihodnosti: Janja Sluga, Gregor Perič, Monika Gregorčič, Branislav Rajič, Mateja Udovič, Dušan Verbič, Igor Zorčič, Mojca Žnidarič iz SMC-ja in pa Franc Jurša, Branko Simonovič, Jurij Lep, Ivan Hršak in pa Rober Polnar iz DeSUS-a. To so ljudje, ki bodo sodelovali po svoji vesti in po vseh zakonih, ki se zdaj trenutno kršijo in uničujejo, ali bodo pač izdali tako svojo volivce (86 000 volivcev), ki je glasovalo recimo za stranko SMC, ki je obljubila, da ne bo šla v koalicijo z Janezom Janšo.”

Brcali so žogo v obliki koornavirusa, na kateri je bil upodobljen Janez Janša

Kljub temu, da je shod potekal mirno, so protestniki nase opozorili z nesprejemljivim in zavržnim dejanjem. Raper Zlatko in ostali protestniki so si med seboj podajali in brcali žogo v obliki koronavirusa, na kateri je bila glava predsednika vlade Janeza Janše. V svoj bran pa so povedali, da želijo na simboličen način zbrcati virus ter seveda vlado Janeza Janše.

Preberite tudi:

(Foto) Levičarjem teče voda v grlo: Jenull in pajdaši se zbirajo pred sedežem SMC

(Video) Neverjetno, kaj si je tokrat dovolil raper Zlatko!

 

T. C.