V četrtek zvečer je v Ljubljani na območju Viča 40 – letni moški z ostrim predmetom huje poškodoval 88 – letno žensko

S Policije so nas obvestili o novem kaznivem dejanju zoper življenje in telo. Zapisali so, da so bili v četrtek nekaj pred 19. uro obveščeni, da je območju Viča v Ljubljani v eni izmed stanovanjskih hiš znani storilec z ostrim predmetom huje poškodoval 88-letno žensko. Poškodovani je bila takoj nudena pomoč in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UBKC Ljubljana, njeno življenje pa je ogroženo.

Takoj so sprožili vse aktivnosti za iskanje znanega osumljenca, ki je z oškodovanko v sorodstvenem razmerju.

Kriminalisti so podrobneje opravili ogled kraja kaznivega dejanja zavarujejo dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo.

40 letnega osumljenca kaznivega dejanja zoper življenje in telo so izsledili in prijeli na območju Viča. Pri prijetju se ni upiral in pri tem ni bil nihče poškodovan. Odvzeta mu je bila prostost, policisti pa tudi danes nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Motiv za dejanje še ni znan in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. Po do sedaj znanih podatkih je bil osumljenec v preteklosti do sedaj obravnav za eno kaznivo dejanje z elementi nasilja. O vseh okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Spletno uredništvo