Vir: Twitter

V preteklem tednu so v državnem zboru skupaj stopile vse poslanske skupine ter državljane in državljanke Slovenije enotno pozvale k cepljenju proti covidu-19.

V pozivu k cepljenju so šefi vseh poslanskih skupin državnega zbora in predsednik državnega zbora poudarili, da je precepljenost prebivalstva v danem trenutku ključnega pomena za zdravje in normalno življenje.

Nezadovoljstva nad enotnostjo politike v tem ključnem trenutku pa ni mogel skriti raper Zlatko, ki je na svojem Twitter profilu zapisal: “Poslanci so enotni samo glede cepljenja. Se spomnite, ko so testiranju za droge rekli ne? Zakaj? Ker gre za pretiran poseg v njihovo telo. Ist nas pozivajo k cepljenju? Vaša enotnost mi ni zanesljiva. Ni resnična!”

Ob Čordićeve navedbe obregnil celo akter globoke države Gregor Golobič. V odzivu na Čordićev zapis je namreč zapisal naslednje: “To bi bilo relevantno, če bi za koga izmed njih veljalo, da je diler. Vi, proticepilci, pa ste promotorji dilanja virusa. Vaša poza je laž, vaša svoboda je egoizem, vaša alternativa je idiotizem.” Ker je zapis Čordića zmotil, je Golobiču v odzivu zapisal naslednje: “Nisem proticepilec to je zavajajoča trditev. Toliko o laži. Kdo je prepustil oblast in zakaj? Veste bolje od mene! Zdaj pa naj mi nekdo razloži, zakaj je težko prevzeti odgovornost za te ljudi, ki se jim cepljenje ponesreči, če gre za zelo nizek procent? Hvala.”

Preberite tudi:

(Video) Neverjetno! Je to res naredil raper Zlatko?

T. C.