Vir: YouTube (posnetek zaslona)

Zanimivo pismo bralca spletnega portala eMaribor razkriva kako je raper Zlatko prišel do ideje za novo pesem in videospot. 

Je Zlatko kopiral idejo od mariborskega raperja Vittorija?

Zgodba se je začela 7. februarja 2021. Takrat naj bi mariborski reper Vittori, poslal sporočilo raperju Zlatanu Čordiću Zlatku, če bi podelil njegov nov videospot in na to dobil od Zlatka tudi odgovor: “Hvala za poslano, si bom preposlušal, ti si izvajalec, mirno noč”.

Čez nekaj časa pa je Zlatko izdal videospot s skoraj identično vizualno vsebino vendar z drugačnim sporočilom. Vittori namreč sporoča, da vsak nosi v življenju svoj križ ter na svoj način trpi, Zlatko pa je s križem (pred največjim krščanskim praznikom) razburjal kristjane.

Vir: eMaribor

Tako je to, če Zlatku predstavite nekaj novega in unikatnega, pa se takoj loti kopije? V pregledu obeh spotov lahko opazite veliko podobnosti: Križ, ki ga nosita eden in drugi je enak, kot tudi rumeni podnapisi, začetek videa / prihod Zlatka, ki nosi križ, je prav tako podoben začetku prihoda Vittorija. Gre torej za “ukradeno” idejo?

Gre torej za “ukradeno” idejo?

Preberite tudi: 

(Video) Neverjetno, kaj si je tokrat dovolil raper Zlatko!

U. C.