Foto: Posnetek zaslona

Si želite v teh vročih dneh ohladiti pisarno? To žal ni več samoumevno. Temperaturo v pisarni bo po novem določala vlada Roberta Goloba.

Vlada, ki je na predlog ministrstva za infrastrukturo, ki ga vodi Bojan Kumer, tesen sodelavec Roberta Goloba, sicer pa iz kvote Gibanje Svoboda, sprejel ukrep, da prostori, ki so v državni lasti ali uporabi, ne smejo biti ohlajeni na manj kot 25 °C, ob pogoju vlažnosti 60 %, je na družbenih omrežjih požela val kritik. Pozimi je dovoljena najvišja stopnja ogrevanja do temperature v prostoru 20 °C.  

Cilj sprejetih sklepov je po navedbah vlade 10-odstotno znižanje porabe energije.

Pod objavo so se zvrstili številni komentarji, objavljamo jih nekaj:

“Takoj uvesti obvezni dresscode bikini na vseh delovnih mestih v državni upravi. Tako bodo temperature lahko tudi višje od 30.”

“To pa so res genialni ukrepi, še dobro da vas imamo, Zdaj čakamo še navodila, kje je jogurt najcenejši in je ni krize ki nam pride do živega!”

“Bravo vlada, sledi imenovanje 500 inšpektorjev, ki bodo nadzirali izvajanje odloka in kazni za kršilce – kaj se še čaka???”

“Norčevanje iz ljudi… Marsikateri zaposleni sploh nimajo klime in delajo del dan pri +30 stopinj ali pa še več.”

“RES JE, KO JE VLADAL “JANŠIZEM” JE DRŽAVI IN VSEM DRŽAVLJANOM ŠLO DOBRO!

VSA ČAST JANŠI, POMLADNIKOM, OSAMOSVOJITELJEM, DEMUSU, VOJNIM VETERANOM 1991( ne slamnatnim temveč samo onim tapravim, ki so z orožjem v roki branili in odbranili SLO) in vsem državljanom, ki so na plebiscitu glasovali ZA!

Žal je danes v Sloveniji USTAVA samo list papirja, vladavina prava farsa, etika in morala pa čisto razvodeneli, za kar so zaslužni vsi nelustriranci, danes vsi sami “demokratični” socialisti, ki nam danes vladajo na enak način, kot so to počeli v ex Titovi, Kardeljevi, Kučanovi YU.”

“Sam da ni Janša”, ljudje smo svobodni, plešemo, ob vsakem višjem znesku na položnici zavriskam, med policami v prodajalni od veselja skačem in prepevam, ko zagledam znatno višjo ceno. A da res? Nisem volila Golobove stranke in nimam nobenega spoštovanja do te vlade. Pa da bi kdo plesal po ulici in skakal od veselja, ker imamo sedaj SVOBODO in ne več “diktatorja JJ” pa tudi še nisem videla. A ga je kdo od vas? Se opravičujem, da si upam biti tako nesramno radovedna.”

“Brez izjem. A zdaj bodo ponoči in za vikende bolne starčke v DSO kuhali na vročini.Ti niso normalni.”

Preberite tudi: