Foto: Posnetek zaslona

Ministrstvo za pravosodje je objavilo fotografijo, ki je na družbenih omrežjih požela kup zabavnih komentarjev.

Ministrica za pravosodje Dominka Švarc Pipan je na bilateralnem obisku gostila  makedonskega pravosodnega ministra Nikolo Tupančeskega. Po objavi njune skupne fotografije pa so se mnogi spraševali zakaj je ministrica obula visoke pete kljub temu, da je vedela da je njen makedonski kolega nižje rasti.

Na vprašanja mnogih zakaj za namen protokolarne fotografije Tupančeskemu niso postavili pručke ali našli primernejšega kraja za fotografiranje, kjer razlika v velikosti ne bi bila tako očitna, je Švarc Pipanova pojasnila: »Na stopnicah ni zastav. Smo že fotkali sede, pa spet ni bilo prav. Petke so 10, na 13 se polomim. Pri 185 je čisto vseeno, če imam pete, ali ne. Minister je samozavesten gospod, tisti, ki jih moja višina muči, pa imajo mnogo širši problem. Zabavno je pa res,« je zapisala ministrica, ki je s petkami merila skupaj 195 centimetrov, pišejo Slovenske novice. 

Foto: Družbena omrežja

Objavljamo nekaj Twitter komentarjev:

»A je šel model na kolena pred tabo?«, »Pručka bi bila dobrodošla«, »Kako je visoka ta punca Ima noge do tal«, »Nikola Tupačenski sije z večjom ponosm kot zvezda Sirius leta -5. Dominika pa zgleda, kot da je mogoče v rahli zadregi. Odlična slika.«

Foto: Posnetek zaslona

Preberite tudi: 

To pa je sprenevedanje Švarc Pipanove! Ji je vseeno, da ljudje niso pozabili?

U. C.