Slika je simbolična

Včeraj je na regionalni cesti Kamnik–Ločica v občini Kamnik odvijala prava drama.

Nekaj po 21. uri je na regionalni cesti Kamnik–Ločica v občini Kamnik osebno vozilo s cestišča zapeljalo na teraso gostinskega lokala, prebilo ograjo, podrlo več miz in klopi in poškodovalo goste.

Gasilci PGD Kamnik so zavarovali kraj dogodka in pomagali reševalcem NMP Kamnik pri oskrbi poškodovanih. Tri poškodovane osebe so reševalci NMP Kamnik na kraju oskrbeli in odpeljale v UKC Ljubljana. Gasilci so nudili razsvetljavo kriminalistom za potrebe ogleda. Nastala je večja gmotna škoda na lokalu in opremi.

Pobegnil s kraja in povzročil še eno nesrečo

Voznik je s poškodovanim vozilom pobegnil s kraja nesreče in z motornimi tekočinami onesnažil cestne odseke Kamnik–Ločica, Kamnik–Stahovica in Stahovica–Črnivec, katere so gasilci in delavci Gorenjske gradbene družbe posuli z vpojnimi sredstvi in očistili.

S poškodovanim vozilom ja zaradi nepravilnega premika povzročil še eno manjšo prometno nesrečo, kjer je zapeljal s ceste in trčil v obcestni objekt in ga poškodoval. Vozilo je pustil na kraju, sam pa peš odšel. Policisti so z zbiranjem obvestil kmalu ugotovili identiteto osumljenca, ki se je nato sam javil in prišel na kraj prvega dogodka.

Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola mu je bi  odrejen strokovni pregled. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. Prav tako v primeru druge nesreče vodijo postopek o prekršku.

Preberite tudi: 

Vlomil v avtomobil, v katerem je spal otrok, in naredil to…

U. C.