Foto: Wikipedija

Znani politični komentator Miran Videtič je v včerajšnji oddaji Ura moči z Bojanom Požarjem na Planet 18 razkril, da mu je pred nedavnim nekdo iz Gibanja Svoboda za predsednico državnega zbora Urško Klakočar Zupančič dejal, da bo “s to damo še hudič”.

“Videti je, da se je ta hudič začel dogajati,” je k temu dodal Miran Videtič. Uporabljala je težke besede, napadala in žugala vsem po vrsti (tudi Golobu). Videtič je sinoči ob tem dejal, da bi morala svoje besede na tem mestu skrbno izbirati. “Ona jih ne izbira, temveč strelja. Prvi vtis, ki ga daje, je, da je osebne frustracije izpolnila z vstopom v politiko, z naglim skokom, z državniško funkcijo, ni pa še prilagodila svojega vedenja, retorike vsemu temu.”

Urša Klakočar Zupančič, na mestu predsednice državnega zbora, je po mnenju številnih velika napaka Roberta Goloba. Funkciji ni dorasla, v državnem zboru se obnaša svoji funkciji neprimerno, pije kavo za predsedniškim pultom in je (česa takšnega ni bilo še nikoli), sodu dno pa je izbil njen zadnji nastop ob imenovanju nove vlade v državnem zboru, piše Nova24TV. 

(Video) Slovenska javnost šokirana nad agresivnim nastopom predsednice državnega zbora

T. C.