Foto: Facebook

Včeraj smo poročali o dogodku, ki se je zgodil včeraj okoli pol sedme ure zjutraj, ko je na Tržaški ulici v Postojni moški večkrat zabodel 22-letno žensko. Vodja Sektorja kriminalistične policije PU Koper Primož Ogrinc pojasnjuje, da policija dogodek obravnava kot poskus umora.

Kot je povedal Ogrinc, sta se 22-letnica in 24-letnik sprla, zatem pa je moški posegel po ostrem predmetu in sunkovito zamahnil proti ženski ter jo večkrat zabodel z ostrim predmetom. Osumljenec, gre za državljana Slovenije in Severne Makedonije, se je s kraja dogodka odpeljal z osebnim avtomobilom. 

“Življenje 22-letnice je bilo ogroženo. Nudili so ji nujno medicinsko pomoč, nato pa so jo odpeljali v UKC Ljubljana. Osumljenca so policisti že včeraj prijeli”, je še povedal Ogrinc, piše Siol.net. 

Po poročanju Slovenskih novic gre za 22-letno Vanjo Zgonec, ki se je pred nekaj manj kot petimi leti v Slovenijo preselila iz Banjaluke in poročila z Matejem. 

Trenutno poteka hišna preiskava na naslovu bivanja osumljenega in preiskava osebnega avtomobila, ki ga je uporabil po storitvi opisanega dejanja. Pred iztekom 48-urnega pridržanja bo 24-letni občan z območja Postojne s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poskusa umora priveden pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča Koper, še piše Siol.net. 

Preberite tudi: 

Sredi ulice moški večkrat zabodel 22-letnico

T. C.