Foto: Posnetek zaslona

S PU Ljubljana smo bili obveščeni, da so bili policisti seznanjeni o dogodku, ki naj bi se zgodil na območju Kočevja, ko je voznik trčil v medveda. Policisti zoper znano osebo nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja s poglavja zoper okolje, prostor in naravne dobrine. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. O dogodku so bili obveščeni tudi drugi pristojni organi.

Kot smo že poročali je po družbenih omrežjih zaokrožil posnetek s katerega je razvidno kako je nekdo namerno trčil v medveda, dogodek posnel in to celo objavil na spletu.

Na portalu prava.si so razkrili identiteto moškega. To naj bi bil Nenad Radić, sicer pripadnik kočevske romske skupnosti.

Slovenske novice poročajo, da so avtorja posnetka poklicali, ta jim je pojasnil, da medveda ni zbil namerno. Iz posnetka je seveda jasno razvidno, da se je nasilnež kratko malo zlagal. “Jaz imam avto za 20 tisoč evrov. Zakaj bi ga želel namenoma razbiti? Ne z avtom ne z medvedom ni nič narobe. Ljudje so zadevo napihnili in govorijo vse živo,” jim je povedal in se hkrati še pohvalil.

Posnetek, ki ni za občutljive, si lahko ogledate na spodnji povezavi: 

(Video) Grozljivo: Namenoma ga je zbil in to objavil na spletu

T. C.