Foto: Posnetek zaslona

V ponedeljek je bila na zahtevo poslanske skupine SDS sklicana nujna sejo odbora za kulturo s točko dnevnega reda “Dejanja na področju medijev in kulture, ki načrtno stopnjujejo sovražnost, spodbujajo nasilje in napade proti posameznikom na podlagi njihovih vrednot, prepričanj ali svetovnega nadzora”.

Na Twitterju je zaokrožil posnetek s seje odbora za kulturo, kjer je med prisotnimi tudi poslanec Jonas Žnidaršič, čigar glavna skrb ob nastopu poslanske pozicije je bila jutranje vstajanje, češ da tega ni navajen. Da ima poslanec Socialnih demokratov s tem res težave, smo dobili novo potrditev.

Na posnetku se Žnidaršič dobesedno privleče do mize, videti je popolnoma nezainteresiran, vmes tudi zazeha in očitno daje vtis, da ali ne ve, zakaj je tam, ali pa je bila enostavno tematika preveč dolgočasna. Da ne pozabimo na ogabno dejanje, ko se je prav pošteno useknil v robček, ki ga je potem lahkotno meni nič in tebi nič odložil kar na mizo. In to pred kamerami in ob ljudeh ob njem, ki verjetno ne bi radi zboleli in se česa nalezli.

Preberite tudi

(Video) Mlada Slovenka vsem, ki so glasovali ZA: Vi ste ene “faking” ovce