Foto: Posnetek zaslona

Po družbenih omrežjih je zaokrožil prisrčen posnetek z novinarske konference ob predstavitvi kandidature za predsednika republike Anžeta Logarja.

Predsedniška kampanja je te dni stekla tudi uradno. Pred dnevi je kandidaturo za predsednika republike vložil poslanec SDS Anže Logar, ki je v samo treh dneh zbral nekaj manj kot 13.000 podpisov. Logar obljublja, da se bo s svojim volilnim programom zavzemal za oblikovanje spodbudnega gospodarskega okolja, vključevanje mladih, zeleno preobrazbo ter vprašanje varnosti in zunanje politike, pri čemer bo po njegovem potrebno sodelovanje celotne slovenske politike.

“Zlato moje, a bova na televiziji”

Za enega najbolj prisrčnih dejanj pa je na novinarski konferenci ob predstavitvi kandidature Anžeta Logarja za predsednika Slovenije poskrbela starejša gospa.

Pred prostori Državne volilne komisije, kjer je Logar dajal izjavo za javnost se je kandidatu za predsednika Logarju kar pred kamere pridružila strastna oboževalka, ki se je želela z njim fotografirati.

“Zlato moje, a bova na televiziji”, je dejala, mu zaželela veliko sreče na volitvah ter pripomnila, da boljšega kandidata ni.

Preberite tudi:

Predsedniški kandidat dr. Anže Logar nadaljuje z obiski slovenskih krajev

T. C.