Foto: Facebook

Kandidat za predsednika Republike Slovenije dr. Anže Logar je tudi dopust izkoristil za obiskovanje slovenskih krajev. Zadnji del ga je preživel v Savinjski dolini. S svojo ekipo je v sklopu dopusta obiskal podjetje Podkrižnik group v Nazarjah in kot je zapisal mu je direktor Iztok razkazal proizvodnjo.

“Bravo, slovensko znanje in podjetništvo”

»Od komponent za električna kolesa do najsodobnejših električnih izvenkrmnih motorjev e’dyn. Čoln s tem motorjem je že drugo leto zapored zmagal na e-regati v Benetkah! Ga testirajo na Velenjskem jezeru, pa sva ga šla ‘stestirat’ še midva. Skoraj neslišno, a hitro. Bravo, slovensko znanje in podjetništvo,” so besede s katerimi je dr. Logar pohvalil znanje in podjetništvo slovenskih podjetnikov. 

Na poti nazaj se je dr. Logar ustavil še na 60. dnevih hmeljarjev, kjer so že tradicionalno razglasili novo hmeljarsko kraljico in novega hmeljarskega starešino. Predsedniškega kandidata, ki se je na prireditvi srečal še z županoma Braslovč Tomažem Žoharjem in Polzele Jožetom Kužnikom, je najbolj presenetil velik obisk prireditve.

Foto: Facebook

 Napoved prihajajočih dogodkov

Vir: Facebook

V sredo, 17. avgusta bo osvojil najvišji vrh Karavank Stol, na katerega se bo ob 7. uri odpravil iz Završnice. Isti dan se bo udeležil tudi košarkarske tekme med Slovenijo in Srbijo v ljubljanskih Stožicah ob 19.15.

Naslednji dan, v četrtek 18. avgusta se bo ob 17.30 udeležil nogometne tekme med ŽNK Pomurje Beltinci in Klubom Shelbourne iz Irske.

V soboto, 20. avgusta ob 10. uri, boste predsedniškega kandidata lahko srečali na Prazniku idrijskih žlikrofov, v popoldanskih urah pa se bo povzpel na Cesarski Vrh.

V nedeljo, 21. avgusta, ob 10. uri pa se bo dr. Logar mudil v Gornji Radgoni, kjer se bo udeležil sejma AGRA v Gornji Radgoni. Ob 15. uri si bo ogledal še kasaško dirko v Ljutomeru.

T. C.