(Video) Sramotno! Protestniki častno četo Slovenske vojske zmerjali z izdajalci

Foto: eMaribor

Na našo Slovensko vojsko bi morali biti ponosni, ne glede na to kdo vodi vlado, je to naša slovenska vojska. To so fantje in tudi dekleta, ki rešujejo življenja, ki nas bodo branili in čuvali v primeru vojne, v primeru naravnih katastrof.

Protestniki izžvižgali Slovensko vojsko

Video, ki prikazuje kako nedopustno in sramotno je obnašanje protestnikov, provokatorjev, anarhistov.

To so vojaki naše – slovenske vojske. Tiste vojske, ki med drugim s prevozi rešuje življenja dojenčkov in ponesrečencev v gorah ter pomaga ob naravnih nesrečah (poplave, žled…) Upam, da ti primitivci nikoli ne bodo potrebovali njihove pomoči, ker si je tudi ne zaslužijo, se glasi eden od zapisov na Twitterju.

Slovenska vojska je naša, SLOVENSKA. Dolgo let smo se zanjo borili, zanjo so padale tudi žrtve. A očitno je ekstremnim levičarjem vseeno zanjo, vseeno jim je za življenja drugih, vseeno jim je za zdravje ljudi. Samo, da lahko uničujejo del našega življenja. A ne glede na to, si žvižganja in zmerjanja ne zasluži nihče. Brezdelneži in provokatorji pa v tem primeru ne sodijo na ulice sodijo v zapor. Teptanje nekaj tako pristno slovenskega, kot je Gardna enota Slovenske vojske je ponižujoče za slehernega Slovenca. To je nizkotno in obtoževanja vredno dejanje, katerega so na žalost sposobni le levičarji.

Vir: Facebook

U. C.