Vir: Facebook

V slovenskem resničnostnem šovu Sanjski moški se dekleta borijo za srce postavnega Gregorja Čeglaja. Ozračje v oddaji pa postaja vse bolj napeto.

Na zmenek odšla Tjaša

V pretekli oddaji je Gregor na zmenek v dvoje povabil Tjašo, kar ni bilo po godu ostalim kandidatkam v šovu, saj so menile, da si bi bil čas, da na zmenek odide Polona.

Ker jim novinka Tjaša ni po godu, so v času njene odsotnosti naredile plan in jo ob prihodu »osamile« na enem izmed kavčev. Laura jo je nato vprašala, ali se dobro počuti, ko ima ves kavč zase in tako ne more obračati hrbta. Prav tako pa je Laura dobila potrditev, da ni edina v hiši, ki misli, da Tjaša prinaša negativno energijo.

Razgreto ozračje tudi po oddaji

Pretekli vikend je po družbenih omrežjih pa je zaokrožil posnetek prepira med Lauro in Polono, ki se je v soboto zgodil v enem izmed mariborskih lokalov.

Polona in Laura sta se sprva podali v besedni prepir, nato pa so začeli po tleh leteti kozarci. »Kaj je s tabo? Zdaj so mi povedali. Celo oddajo sem te zagovarjala, ti pa z njimi sediš. Kaj je s tabo, budalo? Samo iz sebe delaš budalo!« je Polona svoj bes zlivala nad Lauro, ki je za mizo sedela še z dvema dekletoma. Do njiju je pristopil moški, ki je strasti želel pomiriti, vendar je vse skupaj še bolj razgrelo. Lauri je prekipelo, z mize je ob tla zabrisala kozarec, za njo je ponovila tudi Polona

@smejmose32

Prepir med Polono in Lauro🌹#foryou #fy #sanjskimoški

♬ original sound – smejmose32 smeško

T. C.