Vir: Posnetek zaslona

Neodgovornemu in nekolegialnemu vedenju poslanca LMŠ Janija Möderndorferja res ni videti konca. Na petkovi seji Odbora za finance v državnem zboru smo lahko videli kako Jani Möderndorfer ne spoštuje pravil in več kot očitno ne spoštuje svojih sodelavcev, saj si ni želel nadeti maske, kljub opozorilom predsedujočega ter večih poslancev.

Gregorčičeva je Möderndorferja pozvala h kolegialnosti 

Poslanka SMC Monika Gregorčič je Möderndorferja pozvala k spoštovanju vseh zdravstvenih sanitarnih zahtev, ki so bile včeraj dogovorjene na posvetu pri predsedniku DZ, kot tudi h kolegialnosti, solidarnosti in odgovornosti do sodelavcev.

Naj povemo, da Möderndorfer prihaja iz vrst LMŠ kjer so v karanteni in samoizolaciji nekateri poslanci ter strokovni sodelavci.

Za Möderndorferja pravila ne veljajo? 

Tudi poslanec SDS Jure Ferjan je Möderndorferju vztrajno prigovarjal naj si nadene masko in zaščiti vsaj druge okoli sebe: “Jaz sem prepričan, da smo vsi v tej dvorani, v tem parlamentu dovolj odgovorni, da zmoremo nositi masko, če že ne zaradi sebe pa zaradi drugih. Kot vemo, če je kdo izmed nas slučajno okužen, s tem zaščiti predvsem druge,” je bil jasen Ferjan in nedgovornemu in uporniškemu poslancu Möderndorferju podaril svojo rezervno zaščitno masko .

Le kakšno sporočilo s tem poslanec LMŠ Möderndorfer pošilja državljanom, ki jih pristojni nenehno opozarjajo na to, da lahko z zaščitnimi maskami bistveno prispevamo k zajezitvi širjenja in preprečevanja bolezni covid-19?

T. C.