Vir: Policija.si

Včeraj, okoli 13. ure so bili v Mariboru ljudje priča brutalnemu dogodku, ko je 47-letnik fizično, s topim predmetom, obračunal z 34-letnico. Huje poškodovano 34-letnico so odpeljali v bolnišnico in je v kritičnem stanju.

Mariborski policisti so bili včeraj, okoli 13. ure obveščeni, da je moški v Mariboru fizično obračunal z žensko ter ob posredovanju občana pobegnil s kraja dogodka. Huje poškodovano 34-letnico so odpeljali v bolnišnico in je v smrtni nevarnosti.

Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti in reševalci. O dogodku so obvestili dežurno državno tožilko in dežurno preiskovalno sodnico. V zvezi s tem so 47-letnemu moškemu kmalu po dogodku odvzeli prostost, so zapisali na policiji.

Napadalec in žrtev se poznata

Policija je do sedaj potrdila le, da se je moški nad žensko spravil s topim predmetom in da se napadalec in žrtev poznata, oba pa prihajata z območja Maribora. Zaenkrat več podrobnosti zaradi poteka preiskave še ne morejo razkriti.

Policisti in kriminalisti PU Maribor nadaljujejo ogled kraja dejanja in intenzivno preiskavo dogodka.

Policijske informacije so  zaradi intenzivnosti preiskave še skope. Potem ko je o dogodku prvi poročal spletni portal Maribor24, je tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave Anita Kovačič Čelofiga potrdila, da se je na desnem bregu reke Drave zgodil incident, v katerem je z žensko obračunal 47-letni moški. “Žrtev je hudo poškodovana in je v smrti nevarnosti,” je razložila in razkrila, da so policisti napadalca kmalu po dejanju prijeli in ga odpeljali v pridržanje.

Preberite tudi:

Tragično: 22-letnik z ostrim predmetom zabodel sorodnika

T. C.