Vir: Facebook

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 169 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 39 dogodkov, s področja javnega reda in miru 44 dogodkov in s področja prometne varnosti 53 dogodkov.

 

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 8 tatvin, 7 vlomov (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in primera  poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

S področja prometne varnosti so obravnavali 18 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

S področja  kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali 8 krat na javnem kraju in 8 krat v zasebnem prostoru.

Požar vozila

Včeraj, nekaj pred polnočjo so bili policisti obveščeni o požaru vozila znamke BMW 320d na Livarski ulici v Ljubljani. Požar je pred prihodom gasilcem že pogasil lastnik, skupaj z še enim občanom. Na kraju so posredovali gasilci ter poskrbeli za požarno varnost in policisti, ki so zavarovali kraj. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za okoli 3.500 eur škode. Po prvo zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je vozilo zagorelo zaradi vnetljive tekočine. Policisti bodo danes opravili ogled in nadaljujejo s preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

Preberite tudi:

Srba v Ljubljani najela hišo in v njej gojila konopljo

U. C.