Vir: twitter

Marjan Šarec, ki je vodil vlado manj kot leto in pol, je 27. januarja letos vrgel puško v koruzo in odstopil z mesta predsednika vlade.

Šarec je izgubil »zdravo pamet«?

Spletni portal Požareport razkriva zgodbo kako se je Šarcu 12. marca dobesedno utrgalo. Aleš Šabeder, takratni zdravstveni minister, je namreč 12. marca na tiskovni konferenci napovedal zaprtje slovenske meje z Italijo in kot poroča Požareport, se je po Šabedrovi odločitvi Šarcu povsem utrgalo.

Pridivjal je v zaodrje (zakulisje) tiskovne konference, skrito pred prisotnimi novinarji, ter se drl, da je Šabedra treba ustreliti, njegovo svetovalko za odnose z javnostmi Polono Križnar pa zadaviti.” Portal še razkriva, da je “Šarec sam začel daviti Križnarjevo, roke je že imel okoli njenega vratu”.

Križnarjevo je zaščitil Šabeder, varnostniki pa so Šarca umirili in ga odpeljali v zgornje prostore.

Šabeder je primopredajo poslov z novim ministrom za zdravje Tomažem Gantarjem opravil v enem izmed ljubljanskih lokalov.

Toliko o stanju duha in opravilni sposobnosti takratnega predsednika vlade, danes pa še vedno “liderja opozicije” Marjana Šarca, ki danes znova glasno pametuje, kaj bi bilo treba storiti okoli covida-19.

T. C.