Vir: Policija.si

Včeraj zvečer so bili mariborski policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Najprej je vse kazalo, da bo rutinska preiskava, a je postalo vse prej kot to.

V nedeljo okoli 22.41 so bili mariborski policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo, na Studencih v Mariboru. V bližini kraja nesreče so policisti našli vozilo, v njem pa 36-letnega moškega, ki ni kazal znakov življenja.

V nadaljevanju so policisti zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja odvzeli prostost 31-letni ženski. Po do zdaj zbranih obvestilih in na podlagi ogleda je bilo ugotovljeno, da je bil moški predhodno poškodovan na drugem kraju. Ogled, ki se ga je udeležila dežurna državna tožilka iz ODT Maribor, je vodil dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru.

36-letnik umrl med vožnjo v bolnišnico

Slovenske novice pišejo, da naj bi po neuradnih informacijah 36-letnik umrl med vožnjo v bolnišnico. Kot vse kaže, ga je pred tem 31-letnica hudo poškodovala. Večer poroča, da se naj bi vpletena sprla v pritličju stanovanjske hiše. 31-letnica naj bi med prepirom pograbila nož in z njim zabodla 36-letnika. Ranila ga je v prsni koš, a je možakar menda še zmogel zbrati toliko moči, da je sedel v avto, a žal do Univerzitetnega kliničnega centra Maribor ni zmogel pripeljati. Zaradi izredno hudih poškodb je omagal na poti, se z avtomobilom še zaletel in umrl v vozilu.

Ponoči v Mengšu odjeknili streli: Tamkajšnji stanovalci močno pretreseni

U. C.