Foto: Demokracija

Na Križevniški ulici v središču Ljubljane je okoli 21. ure odjeknilo več strelov. Zavladala je panika, a naj nihče ne bi bil poškodovan, je zvečer poročala Televizija Slovenije.

Sredi Ljubljane odjeknilo več strelov

Poke naj bi med opravljanjem svojega dela slišali policisti, ki so bili v bližini. Prejeli so tudi prijavo občana. Nekaj minut pred 21. uro so na Križevniški ulici v neposredni bližini Mini teatra in Judovskega kulturnega centra odjeknili streli, so poročali na TV Slovenija. Odjeknilo naj bi šest zaporednih strelov, ki pa naj ne bi bili povezani s protesti v podporo Palestini, je še poročal novinar, ki se je v živo javil s prizorišča in dodal, da ni bilo ranjenih. Novinar je še dodal, da je po strelih zavladala panika, da domnevnega storilca niso prijeli in da je bila Križevniška zaprta

Policisti storilca še niso prijeli, so pa zaprli območje streljanja. V tem času je sicer v Mini teatru potekala gledališka predstava.

O dogajanju v prestolnici so na PU Ljubljana povedali, da so policisti nekaj pred 21. uro so policisti ob svojem delu na Križevniški ulici slišali poke, prejeli pa so tudi obvestilo občana. »V dogodku po do sedaj znanih podatkih ni bil nihče poškodovan. Policisti še preverjajo vse okoliščine dogodka, zato vam več informacij trenutno ne moremo podati,« še pravijo na PU Ljubljana. 

D.K.