Foto: Sašo Švigelj

Šokantno! MNZ vse upravne enote v državi in več ministrstev prosi, da naslov, na katerem predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar zbira overjene podpise, objavijo v uradnih prostorih na vidnem mestu.

Poleg tega pa MNZ ministrstvo za zunanje zadeve, ministrstvo za delo, ministrstvo za pravosodje, ministrstvo za zdravje in ministrstvo za šolstvo prosi, da informacijo o naslovu predajo diplomatsko konzularnim predstavništvom oziroma zavodom, bolnišnicam, domovom in drugim ustanovam z namenom informiranja volivcev, na kateri naslov naj pošljejo obrazce podpore.

Zveni skoraj neverjetno, a Ministrstvo za notranje zadeve je postalo neuradni promotor predsedniške kampanje Pirc Musarjeve, ki jo nevarno ogroža Anže Logar.

V škandal vpletena ministrica za notranje zadeve

Gre za novi hud škandal v katerega je vpletena ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar. Gre za popolnoma nedopustno zlorabo državnega resorja. Očitno se ministrstvo za notranje zadeve zlorablja za aktivno podporo kandidatki za predsednika republike, kar je (vsaj) razlog za odstop ministrice.

Vsekakor pa je to dokaz, da je Pirc Musarjeva po odstopu Kosove resnična kandidatka stricev iz ozadja. Šokantno – Državno dogovarjanje za odločanje o volitvah – volitve v Sloveniji so sedaj nelegitimne.

Očitno je nervoza res velika, saj prvič v samostojni državi obstaja možnost, da dobimo desno sredinskega predsednika republike. Tako nervozni so v štabu Pirc Musarjeve, da so očitno pripravljeni tudi na gverilske taktike. Pred kratkim smo poročali kako so prostovoljci oz. zastopniki Nataše Pirc Musar, pred UE Maribor nadlegovali ljudi, da oddajo podpise za njihovo kandidatko, tudi takšne, ki so prišli oddat glas v podporo Anžetu Logarju.

Preberite tudi: 

Nezaslišano! Golob izrazil spoštovanje organizatorju nezakonitih protivladnih protestov Jaši Jenullu

T. C.