Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada nas potrebuje!

Foto: Demokracija

V podporo vladi Janeza Janše zbrali že več kot 100.000 podpisov.

 

Podpora vladi Janeza Janše iz dneva v dan narašča, na kar kažejo tudi vsi zbrani podpisi peticije, ki jih je že preko 100.000.

Koordinacija Združeni za Slovenijo je oblikovala peticijo v podporo vladi ter jo poimenovala »Potrebujemo vlado, ki zna in zmore – in taka vlada nas potrebuje!«

Vlada Janeza Janše je vodenje prevzela v kriznih razmerah, v času epidemije novega koronavirusa. S pravočasnimi ukrepi, ki jih je vlada izvedla z nabavo medicinske opreme, sprejem varnostnih ukrepov za zajezitev koronavirusa ter sprejem ukrepov za blažitev socialnih stisk in ukrepov za pomoč gospodarstvu, lahko rečemo, da se Slovenija uvršča med najuspešnejše države na svetu in je najboljša v Evropi po rezultatih v boju z epidemijo koronavirusa.

V podporo vladi je peticijo podpisalo že preko 100.000 ljudi. Prvopodpisani pod peticijo Aleš Primc je povedal: Zahvaljujem se in čestitam vsem, ki ste že podpisali peticijo v podporo uspešni vladi! Vlada Slovenijo odlično vodi skozi epidemijo in njene težke socialne in gospodarske posledice ter pomaga delavcem, kmetom, družinam in ranljivim skupinam, zato zasluži našo podporo. Hkrati vabim vse, ki še niste oddali podpisa, da to storite. Ni samoumevno, da imamo dobro vlado. Sedaj, ko imamo dobro vlado, je interes vseh državljank in državljanov, da nas čimdlje uspešno vodi. Vsak od nas lahko zaenkrat k temu prispeva tako, da se pridruži peticiji v podporo vladi ter pride na velike vseslovenske shode v zahvalo in podporo vladi, ki jih bomo organizirali, ko bo to mogoče. Še posebej prosim vse, ki imajo računalnik, da ponudijo peticijo v tiskani obliki vsem tistim, ki ne uporabljajo računalnik.”

Vljudno vabljeni vsi, da svoj podpis v podporo vladi oddate tukaj.

U. C.