V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 165 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 32 dogodkov, s področja javnega reda in miru 37 dogodkov in področja prometne varnosti 74 dogodkov.

 

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 3 tatvine, 4 vlome (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in 5 primerov  poškodovanja tuje stvari.

S področja prometne varnosti so obravnavali 25 prometnih nesreč z materialno škodo. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli xx vozil.

S področja kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali 6 krat na javnem kraju in 8 krat v zasebnem prostoru (ena oseba je bila pridržana).

Kriminaliteta

V okolici Medvod so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili več plinskih jeklenk. Podjetje je oškodovano za okoli 350 evrov.

V okolici Kamnika so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili več plinskih jeklenk. Podjetje je oškodovano za okoli 450 evrov.

U. C.