V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 85 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 23 dogodkov, s področja javnega reda in miru 17 dogodkov in s področja prometne varnosti 26 dogodkov.

 

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 3 tatvine, poskusa vlomov in 3 primere poškodovanja tuje stvari.

S področja prometne varnosti so obravnavali 8 prometnih nesreč z materialno škodo, nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in nesrečo, v kateri je bil huje poškodovan  kolesar. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

S področja kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali 2 krat na javnem kraju in 3 krat v zasebnem prostoru.

Prometna varnost

Včeraj, nekaj pred 20. uro se je v Tivoliju pred mostom proti Rožni dolini v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se huje telesno poškodoval.  Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Včeraj, okoli 12. ure se je na Klopčičevi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padla in se lažje telesno poškodovala. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

U. C.