Foto: Demokracija

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 82 klicev za posredovanje v interventni  dogodkih. Od navedenih so policisti s področja kriminalitete obravnavali 22 dogodkov, s področja javnega reda in miru 21 dogodkov in s področja prometne varnosti 23 dogodkov.

 

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali 3 tatvine, 3 vlome (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in 2 primera poškodovanja tuje stvari. Policisti so obravnavali tudi kaznivo dejanje zoper življenje in telo o katerem smo že obveščali včeraj.

Preberite tudi: 

Tragedija v Kamniku: Do smrti zabodel 34-letno žensko

S področja prometne varnosti so obravnavali 6 prometnih nesreč z materialno škodo in nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Trem večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli vozila.

S področja kršitev javnega reda in miru so policisti intervenirali 3 krat na javnem kraju (ena oseba je  bila pridržana) in 7 krat v zasebnem prostoru.

Kriminaliteta

V Grosuplju je bilo vlomljeno v hišo, kjer policisti ogled trenutno še opravljajo zato materialna škoda še ni znana.

Prometna varnost

Včeraj, okoli 13.30 se je na cesti v med Cvišlerji in Kočevjem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča, zapeljal izven vozišča, nato pa sunkovito odvil v levo, kjer je čelno trčil v nasproti vozečega voznika osebnega vozila. V prometni nesreči sta se oba voznika lahko telesno poškodovala. Povzročitelju bo izdan plačilni nalog.

U. C.