Ne vključujte naših otrok v vaš način življenja

Pod krinko strpnosti nas, predvsem pa naše otroke, neprestano posiljujejo s homoseksualnostjo. Tokrat nam je z reklamnim oglasom, ki promovira homoseksulanost, postregel PIL (Pionirski list), revija, ki je namenjena otrokom v začetku najstniškega obdobja. To je obdobje, ki je samo po sebi težko, otrok takrat išče svojo identiteto, tudi spolno, in sploh začne iz varne otroške naivnosti kukati v odrasli svet. Namesto, da bi mu ponudili varen in trden okvir vrednot, na katerega bi se lahko naslonil, ga še dodatno bremenimo z raznimi družbenimi odkloni.

Foto: Družbena omrežja

Večina otrok pri 10., 12. letih je sramežljiva glede svoje spolnosti. Če imajo kakšno simpatijo, bodo to skrivali, fantje trdijo, da so punce dolgočasne, punce, da so fantje otročji. Vsak se še spomni zardevanja ob pogledu ali ob omembi simpatije… In v ta, včasih so jim rekli nerodna leta, sedaj revije, šole, televizija…prinašajo dodatno zmedo z raznimi teorijami spola, kjer na glavo in pod vprašaj postavijo še tako očitne in naravne stvari kot je ta, da če imaš lulčka si pač fantek.

LGTB aktivisti hodijo tudi v šole, celo v vrtce in otrokom razlagajo o dveh mamicah, da otroci zmedeni in prestrašeni doma sprašujejo, če sedaj očija ne bo več in bo prišla še ena mamica. O »mavričnih družinah« smo brali v Cicibanu, na TV Slo vrtijo slaboumne risanke, kjer neke čudne živali iščejo »mam-očija«… Kot da bi bilo edino pravilno, da postanemo vsi geji. Seveda otrokom ne povedo, da v naravi spolnost obstaja zato, da se vrsta lahko nadaljuje, da dva moška ali dve ženski ne moreta imeti otrok in da »mavrične družine« ne morejo nastati drugače, kot na nesreči nekoga – ali je predhodna družina moškega in ženske razpadla, ali je mama zapustila otroka in ga dala v posvojitev, ali pa, najbolj grozljiva od vseh variant, je bila za to izrabljena nadomestna mama.

Skratka, nič ni narobe, če se dva odrasla moška ali dve odrasli ženski odločita, da bosta živeli skupaj. Ampak ne vključujte naših otrok v vaš način življenja. Otrokom, ki še niso spolno dozoreli, je najmanj neokusno razlagati o različnih spolnih praksah, saj tega tako in tako še ne razumejo. Govoriti o tem, kako je fajn in moderno biti gej, odraščajočim otrokom, ki so se svoje spolnosti ravno začeli zavedati, je pa čista zloraba.

A. Ž.