Vir: Facebook

Zaradi pretepa, ki se je pripetil na območju Trbovelj, so huje poškodovanega 49 letnega moškega z reševalnim vozilom odpeljali v UBKC Ljubljana. Po prvih podatkih njegovo življenje ni ogroženo.

 

V nedeljo, 4. 4. 2021, nekaj pred 3. uro, so bili policisti obveščeni o dogodku na območju Trbovelj, v katerem je bil huje poškodovan 49 letni moški. Po do sedaj zbranih obvestilih je v zasebnem stanovanju prišlo do spora med 26 letnim moškim in 38 letnim osumljencem. V spor se je vmešal tudi 49 letni oškodovanec, ki ga je osumljeni 38 letnik napadel in huje poškodoval z ostrim predmetom. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, po prvih podatkih njegovo življenje ni ogroženo.

Osumljencu je bila kmalu po dejanju na kraju odvzeta prostost in je bil danes zaradi suma kaznivega dejanja hude telesne poškodbe priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. V preteklosti je bil že obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o okoliščinah dogodka, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Preberite tudi:

Kršiteljica odloka vpila na policiste in jih žalila

U. C.