Manipulacije režimskih anket

Foto: Sloveniatimes.si

Ste se kdaj vprašali, za koga slovenski režimski mediji objavljajo ankete, ki so prirejene in ki jih izdelajo po naročilu še vedno živečega zadnjega predsednika Zveze komunistov Slovenije in njegovih posvečenih lakajev? Zagotovo ne za tiste, ki vemo, da so prirejene in služijo namenu komunističnega agitpropa.

Je pa v naši ugrabljeni državici še vedno veliko tistih, ki se “na politiko ne spoznajo”, a jih časopis, radio, televizija in internet mimogrede nagovarja; vsak dan, cel dan, cel teden, mesece, leta…, da vedo kdo je tisti “pravi”, ki nas bo pa sedaj popeljal v “svetlo prihodnost”. In tako laž postaja, postane resnica, ki se nato odrazi na zrežiranih volitvah, ki so v resnici prava farsa. Če so uspeli z “anketami” prepričati nič hudega sluteče s popolnoma nesposobnim Cerarjem, jim bo uspelo tudi s komedijantom Serpentinškom. Vsaj tako se nadejajo.

A upanje, kot vemo, umre zadnje. Nadaljna štiri leta vladavine rdeče nomenklature pomenijo, da se bomo še globlje pogreznili. In nič drugega.

Srečno domoljubi.

R. K.