Beg Desusovih odpadnikov k Bratuškovi je enak begu Bolgarskih komunistov k Causeskuju v Romunijo.

Dolgo je tega, ko smo se norčevali iz odpadnikov komunistov KP Bolgarije, ki se niso strinjali z Živkovom in njegovimi morilskimi metodami. Dolgo so razmišljali in se na koncu odločili, da si poiščejo zatočišče tam, kjer naj bi bilo po njihovem bolj varno, svobodno in kjer je bilo življenje menda boljše, blaginja večja.. In so preko straž, mrtvih con in minskih polj odšli – v Romunijo!!! Seveda so jih še Romuni imeli za močno motene osebe, zato so jih domnevno zaprli na psihiatrije in jih nekaj mesecev uspešno zdravili! Po dveh mesecih ni bilo nikjer več nikogar…

Lahko se oddahnemo! Za Slovenijo in nas vse so izbrali najboljšo pot, da končno tako DeSUS, kor SAB izgineta iz političnega obličja naše Domovine! Lahko štejemo, da se je Bratuškovi okrepilo članstvo za 250 in nekaj prebežnikov, to je pa tudi vse! Predsednica in diplomirana šivilja se v političnem prostoru ne bo zredila zaradi tega, nasprotno! Niti njeni nastopi, še manj vsebina in dosedanji stebrički z Golubovićem in morda še kom ter večno “nalitim” Markom Bandellijem in lastnico skromnega potenciala IQ Mašo Kociper, ne bodo pomenili čisto nič v volilnem rezultatu! Pomenijo kvečjemu dokončen pokop DeSUS-a in tudi SAB! So pa s tem utrdili DeSUS-ove poslance v prepričanju, da ostanejo na stališčih, ki jih že dolgo zastopajo v Državnem zboru! Zato se vsaj do konca tega mandata ni bati, da se njihova podpora dobrim predlogom zakonov izjalovila!

Druga zgodba je na levem političnem polju! Zagotovo poteza in hinavski ter pritlehen in zahrbten prevzem tretjine članstva in odborov razvpitega pogrebnika in ubijalca DeSUS-a Karla Erjavca ni po volji še eni ženski voditeljici slovenskih komunistov Tanji Fajon!! Kolikor jo poznamo in spremljamo, bo že v prvem njenem nastopu viden daljši nos zaradi zamere in nesposobnosti prehiteti Bratuškovo in zvabiti labilno članstvo v SD! Čeprav prestopi na levici eden k drugemu ne pomenijo v skupnem seštevku ničesar, pa znotraj pola zagotovo vlada prestiž in tekma pa  nevoščljivost, nesramnost in maščevanje! Posebno to velja za dve ženski, kakršni Bratuškova in Fajonova sta! Že stil oblačenja in višina pet na čevlji kažeta medsebojno tekmovalnost! Sicer sta v tem pogledu obe brez okusa, a vseeno! Njuni pogledi namreč ne segajo izven levičarskega pola niti v modi, kaj šele drugje. Skratka, opazujeta zgolj druga drugo in če je bil do tega trenutka med njima rezultat v korist Fajonovi jo je s prevzemom, vabami in zahrbtno taktiko do SD Bratuškova ta hip močno prehitela!

Na levici ne bodo ostali ravnodušni do te poteze Bratuškove in nekdanjih članov DeSUS-a! Mediji bodo seveda o tem molčali in najbrž na vso moč hvalili obe “partizanki”, slika bo zagotovo iznakažena! Namen vseh večjih  medijev, ki jih navsezadnje plačujemo mi, diktirajo pa komunisti, je še vedno blatiti in se boriti proti vladi Janeza Janše in njega samega! Mediji o sporih na levem polju znajo molčati! Vse kar je tam negativnega in slabega ne omenijo.. Kot ne omenjajo dobrega dela vlade in na desnici! Toliko pohval naši vladi, kot jih slišimo v tujini se tu ne more zgoditi! Tudi, če Evropa Janeza Janšo razglasi za Osebnost leta 2020 tega ne bi izvedeli, če ne bi pisali po socialnih omrežjih in redkih desnih medijih! Zato seveda velja poziv, da sežemo z novicami in resnicami v levi krog zelo varovanih mehurčkov socialnih omrežij! Vse, kar je poštenega in resničnega objavimo! Več smo vredni, kot vsi levičarski novinarji skupaj, nismo prostitutke in ne prostituti tako, kot oni in nimamo nobenih zadržkov objavljati resnico! Nismo odvisni od sponzorjev in plač, ki jih dobijo zgolj takrat, ko delajo reklamo levici ali pa ne pišejo o njih, kadar gre za negativne zgodbe. In seveda, ko pljuvajo po Janši.

Še vedno pričakujem informacije iz leve, tam se še najde kdo, ki pove in sporoči kaj se dogaja. Zato se že vnaprej veselim zgodb med Bratuškovo in Fajonovo z dodatkom začimb in humorističnih izlivov Serpentinška Šarca!

Vsaj dokler bodo prebežniki DeSUS-a pri SAB aktivni tako, kot so bili bolgarski komunisti, ki so šli iz revščine, lakote in pomanjkanja vsega, kar je bila  socialistična Bolgarija v menda razkošno življenje, polno dobrot, dobrin, svobode in demokracije ter razvitega sveta v Causeskujevo Romunijo! Iz revščine naravnost v norišnice! In potem nikoli več nikamor. Kaj je torej skupnega med Alenko Bratušek in nekdanjim romunskim diktatorjem Ceaușescujem? Odgovor prepuščam kar vam!

Pavel Rupar

(Kolumna je avtorsko delo posameznika in ne odraža vedno stališča uredništva portala)

Preberite tudi:

Kolumna Pavle Rupar: “RTV ima le milijone državnega denarja, naše prisilne prispevke…”