Foto: Facebook

Strokovnjak za odnose z javnostmi pri stranki SD Denis Sarkić ali kot se je poimenoval na Twitterju “Denis pokora” je na Twitterju delil popackane plakate stranke SDS in z zapisom nehote pokazal nase, da je zaslužen za packanje po plakati, so prepričani uporabniki Twitterja. 

Po Sloveniji je moč opaziti plakate političnih strank vezanih na politično kampanjo. Največ je plakatov stranke SDS, SD in Konkretno. V zadnjem tednu pa smo lahko opazili, da pa so grdo popackani plakati stranke SDS, medtem ko plakati stranke SD ostajajo čisti.

S tem se je pohvalil tudi strokovnjak za odnose z javnostmi pri stranki SD Denis Sarkić ali kot se je poimenoval na Twitterju “Denis pokora”, ki je na Twitterju delil fotografije popackanih plakatov in zraven zapisal: “Odziv naroda na rumenomodro barvo. 24. aprila bomo tej barvi naredili konec …” 

Odzval se je Janša

Predsednik vlade Janez Janša je dejal, da zdaj vedo, kaj pomeni napoved Tanje Fajon, da bodo delali “drugače”. “Packali bodo po plakatih. Ko se funkcionar stranke SD hvali z lastnim huliganstvom. Če v SD niste sposobni izpeljati lastne pozitivne kampanje, vsaj ne svinjajte po tuji lastnini,” je zapisal na Twitterju.

Foto: Twitter
Vir: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Medtem ko se svet ukvarja z rusko agresijo je stranka SD dobila “genialno” zamisel

T. C.