Kam z otroki za noč čarovnic v Ljubljani?

Foto: Arhiv

 

Najbolj strašna noč v letu je pred nami. In kako jo bodo lahko preživeli naši najmlajši? Zbrali smo nekaj možnosti, ki jih za vaše otroke ponuja Ljubljana.

 

Strašljive ustvarjalnice pri Radovednem malčku

Neustrašni radovedni malčki bodo uživali na strašljivih ustvarjalnicah. Pridružite se jim v četrtek, 31. oktobra:

ob 11:00: Čarovniške dlani in balonasti duhci (2 do 6 let)

ob 15:30: Strašljivi nohtki (5 do 99 let)

ob 17:00: Duhastični piškotki (5 do 99 let)

Več informacij na: www.radovednimalcek.si

Foto: Arhiv

Noč čarovnic v Pionirskem domu

Začarana Festivalna dvorana bo tokrat pričarala praznično rajanje za otroke. Dobrodošle maske in zacoprane buče dobre volje. Praznovali boste s plesom, animacijo, dobro glasbo, ustvarjalnimi delavnicami in poslikavo obraza v četrtek, 31. oktobra 2019, med 10. in 14. uro v Festivalni dvorani.

Več informacij na:www.napovednik.com

Začarani park v Arboretumu Volčji potok

Večerni sprehod po drevoredu Arboretuma je na zadnji dan v oktobru prav posebno doživetje. V njem bodo zasijale drobne svečke iz razsvetlile izrezljane buče. In kostanjev drevored se bo spremenil v čudovit bučored. Med 17. in 18. uro so otroci vabljeni, da prinesejo izrezane buče in sodelujejo v tekmovanju za najlepšo. Ob 18.30 bodo razglasili zmagovalce in jih nagradili.

Več informacij na: www.arboretum.si

Noč čarovnic v ZOO Ljubljana

Nočni ogled živalskega vrta je vselej posebno doživetje, a ob noči čarovnic boste po njem kot uročeni! Otroci bodo degustirali čarovniške zvarke in se preizkušali, ali si drznemo vtakniti roko v začarano škatlo. S čudežnim oglašanjem bodo privabili ”puščavsko ladjo”, prisluhnili stopinjam ”kralja živali”, ki večino časa poležava, izsledili bodičaste mladiče, prisluhnili strašni zgodbi ter izvedli bruhajočo čarovnijo. Za konec bodo spoznali Zmajčico ter odpravili predsodke do luskastih živali. Število mest na čarovniških programih je omejeno!

Več informacij na: www.zoo.si

Orehov gaj organizira Halloween festival: Zombie apokalipsa

Otroci so vabljeni na različne zanimive aktivnosti:  Akademija trikologije in iluzije, Zombie Skedenj, NERF Bitka, Sekiromet, Zombie edition, Strašno-zabavna pot: Safari magičnih bitij.

Več informacij na: halloween-festival.si

K. O.