Foto: Osebni arhiv

Lokalne volitve, na katerih volimo župane in člane občinskih svetov, v nekaterih občinah pa tudi člane krajevnih, vaških oziroma četrtnih skupnosti, bodo v nedeljo, 20. novembra 2022. V Ljubljani se na listi stranke SDS za svetniško mesto poteguje tudi Igor Prodanović.

Kdo pravzaprav sem?

Če bi me srečal na ulici, bi ugotovil, da: imam družino, hodim v službo, rad hodim na izlete, rad sem obkrožen z ljudmi, ki mi veliko pomenijo. Verjamem, da je mogoče živeti v sožitju ter da obstaja veliko dobrih pozitivnih ljudi, ki predstavljajo prihodnost in bodočnost Ljubljane.

Zakaj kandidiram?

Ključno vprašanje. Vsi politiki morajo biti med ljudmi, jih poslušati in z njimi preživeti čas, da bi resnično videli in razumeli volivce. In to je moja zaveza, tebi Ljubljančanka in Ljubljančan. Ko bom izvoljen, bom isti Igor, ki se zavzema za zagotavljanje dostopnih stanovanj, varstvo okolja, pravice žensk in varstvo otrok. Želim si nadaljnjega razvoja Ljubljane s poudarkom na ureditvi kolesarske infrastrukture, razvoja Ljubljanskega potniškega prometa ter več programov za mlade in kulturnih vsebin. Želim si, da imajo naši otroci in naši starejši občani varno in čisto okolje, predvsem pa okolje, ki bo solidarno in vključevalno.

 Si me dovolj spoznal?

Če me želiš bolje spoznati, sem dosegljiv na vseh družabnih omrežjih.

Ne pozabi iti na volitve in obkroži številko 3 za našo listo za mestni svet.

Preberite tudi

Anton Grošelj: Rudnik mi je simpatičen

U. C.