(slika je simbolična)

Včeraj, nekaj pred 18. uro, se je v Podskrajniku zgodila huda prometna nesreča v kateri je življenje izgubil 53 letni pešec. 

Včeraj se je v Podskrajniku zgodila huda prometna nesreča. Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, kjer je 51 letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Cerknice proti Uncu, odvzel prednost pešcu na prehodu za pešce in trčil vanj. Po trčenju je v pešca odbilo naprej v smeri vožnje voznika osebnega vozila in je padel na nasprotno smerno vozišče, kjer ga je vanj trčil še 52 letni voznik osebnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Unca. Pešec se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Preizkus alkoholiziranosti je bil pri obeh voznikih negativen. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili dežurni preiskovalna sodnica in tožilka. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Preberite tudi: 

Neverjetno! Po obvoznici divjal kar preko 200 kilometrov na uro, povzročil nesrečo in nato zbežal

U. C.